Door van jongs af aan de fiets te nemen naar school en later als hobby om in de bossen van Limburg rond te crossen, begon ook het klussen aan mijn eigen fiets... met het uiteindelijke gevolg van een kleine collectie fietsen/motoren in de garage. Door deze collectie was ik wekelijks wel even bezig om elke tweewieler opnieuw te laten blinken, fietsreiniging bleek me wel te liggen en hierdoor bleef ik gespaard van vroegtijdige slijtage en bleef ik maar afstanden afleggen.

Nadien wist ik het zeker hier wil ik iets mee gaan doen, na een tijdje gewerkt te hebben bij fietsketen Fiets! zag ik dat er altijd wel een reden was waarom mensen op niet zo propere fietsen rondreden voor woon-werkverkeer tot recreatief en alledaags vervoersmiddel.

"Mijn visie is om fietsers nog meer te kunnen ontzorgen met deze fietsreinigingsdienst op locatie"

Christiaan Froyen

 zaakvoerder GEKKO fietsreiniging

 

Niet iedereen is altijd even graag bezig met zijn tweewieler in de beste staat te houden. Daardoor zag ik een kans om iets te doen met het idee van fietsreiniging en liefst zo mobiel mogelijk zodat klanten hun fiets niet moeten achterlaten. Zo ontstond fietsreiniging op locatie sinds de zomer van 2020.

GEKKO fietsreiniging